Încep lucrările și la Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești

Guvernul a decis, în ședința de ieri, să emită două hotărâri referitoare la începerea lucrărilor la Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Astfel, primul pas este alocarea sumei de 5,1 milioane de lei pentru exproprieri pe raza județului Argeș.

Reamintim că tronsonul 4 are o lungime de 31,81, va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersectia cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

„Drumul expres a fost un obiectiv principal al Guvernului condus de Ludovic Orban. Cu fiecare act normativ facem progrese. A fost adoptată hotărâre de Guvern care pregătește Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova Pitești pentru desfășurarea lucrărilor de proiectare și execuție, respectiv o Hotărâre de Guvern pentru exproprierea unor imobile pe raza județului Argeș a acestui tronson, în valoare de 5,1 milioane lei. Drumul Expres Craiova Pitești a fost un obiectiv principal încă de la preluarea guvernării, spre deosebire de imaginile de tristă amintire a celor care inaugurau acest proiect. 55 de kilometri pe acest drum expres sunt în execuție și iată sunt pregătite următoarele tronsoane pentru deschiderea frontului de lucru”, a anunțat șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, în urmă cu scurt timp.

Articole asemanatoare