joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Incident în Olt! Consilier local PSD, agresat de un candidat la Primăria Slatina

Incident în județul Olt! Un consilier local PSD susține că a fost agresat de un candidat la funcția de primar al municipiului Slatina. Agresorul ar fi liberalul Mario De Mezzo. Consilierul local agresat este Emil Popa.

Incidentul s-a petrecut la Colegiului Național „Radu Greceanu”, iar autoritățile investighează incidentul pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc agresiunea. Victima a fost transportată la spital.

La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea spitalicească și acuză că ar fi fost agresată fizic, informează IPJ Olt. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

SJU Slatina a emis un comunicat privit situația de fapt. „Având în vedere multiplele solicitări de informații din partea presei, vă remitem următorul comunicat: Astăzi, 09 iunie 2024, la ora 10:59 s-a prezentat în Unitatea de Primire Urgențe, un barbat în vârstă de 43 de ani, afirmativ victimă a unei agresiuni fizice care a avut loc în cadrul unei secții de votare din Municipiul Slatina. Actualmente pacientul este stabil hemodinamic și este în curs de investigații și tratament de specialitate“, este comunicatul SJU Slatina.

Ultimele stiri

13 iunie – Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului

La 13 iunie 2024, odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti,...

Mai multe articole din aceeasi categorie