miercuri, decembrie 8, 2021
3.2 C
Craiova

Infrastructura de apă și canalizare din Scornicești se refac complet, cu bani europeni

Compania de Apă Olt derulează în acest moment lucrări de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare din Scornicești. Rețeaua de apă se extinde pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20,7 kilometri, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Compania de Apă Olt investește în orașul Scornicești aproximativ 28 milioane lei.

„Lucrările la Scornicești se desfășoară conform graficului, echipele noastre sunt, în  permanență, pe teren și le monitorizează pentru că vrem să se lucreze bine și să nu avem probleme, ulterior. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești pentru că, în ultimii ani, singurele investiții mari care s-au făcut și se fac în acest oraș sunt cele ale Companiei de Apă Olt. Noi investim în această comunitate, în creșterea nivelului de trai al cetățenilor și vrem să le aducem tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare.

Respectăm această promisiune pentru că oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos”, a declarat directorul general al Companiei de Apă Olt, Cătălin Uşurelu.

 

Ultimele stiri

Horoscop 7 decembrie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 decembrie 2021. Berbec Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai...

Mai multe articole din aceeasi categorie