Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Inregistrarile cu Adrian Tutuianu arunca PSD in aer! Ce spunea Paul Stanescu despre Dragnea in aceaste inregistrari! Este uluitor!

PSD a intrat din nou in razboi! Niste inregistrari ascunse cu Adrian Tutuianu a dat foc principalului partid de la guvernare! In aceast inregistrari, Tutuianu il face “idiot” pe ministrul Economiei, Danut Andrusca, a numit-o fatuca pe minstrul Sportului, Ioana Bran, s-a luat si de Olguta Vasilescu, iar pe Paul Stanescu l-a ironizat ca foloseste “ar’metica”. Totusi, in aceaste inregistrari, cele mai dure fragmente sunt cele in care Tutuianu povesteste ce a zis Stanescu despre liderul PSD, Liviu Dragnea!

”Noi ăștia trei (Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu, semnatarii scrisorii anti-Dragnea – nre.d) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu armetica: băi aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

”Țuțuianu mai apare în înregistrări, amenințând că ”blocăm tot la Camera Deputaților dacă lucrurile nu se schimbă”, referindu-se la o potențială tactică a nemulțumiților anti-Dragnea de a împiedica realizarea majorității PSD în Camera Deputaților la legile importante. ”La Senat nu sunt probleme, dar la Camera Deputaților, care e decizională pe multe subiecte, blocăm tot”, a spus Țuțuianu.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of