vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Intrebarea care macina Romania: acesta este noul iubit al Simonei Halep? Cine a imbratisat-o tandru in vacanta din Italia

Simona Halep este unul dintre sportivii romani care au tinut intotdeauna sa nu ttranspire nimic in presa din viata personala. Intrebarea care a tot macinat Romania a fost cine este iubitul marii campioane. Până acum ceva timp, s-a speculat că Simona ar fi într-o relație cu fiul omului de afaceri Teia Sponte, Costa Sponte, însă sportiva nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la acest lucru. Presa internationala pare sa fi raspuns la aceasta intrebare care macina Romania. Halep a fost fotografiată în vacanţă în Portofino, în compania unei prietene, dar şi alături de un tânăr. Sportiva părea să fie extrem de apropiată de el.

Cu sezonul încheiat, sportiva a ales ca destinaţie de vacanţă Italia. Nu a mers singură, ci însoţită de o prietenă, dar şi de un prieten cu care pare să aibă o relaţie ceva mai specială.

Simona a fost fotografiată pe străduţele din Portofino (Italia) împreună cu cei doi, iar în una dintre imagini se vede că sportiva şi bărbatul sunt foarte apropiaţi.

Bărbatul din fotografii pare să fie fostul jucator de tenis, actual antrenor, Radu Marian Barbu, în vârstă de 34 de ani.

Cine este Radu Marian Barbu

GSP.RO a oferit cartea de vizita a noului iubit la Simonei. Radu Marian Barbu este un fost jucător de tenis, care nu a avut rezultate notabile. Cea mai bună clasare a fost locul 1.151, în 2004. Acesta se cunoaște cu mai mulți jucători de tenis, printre care Horia Tecău, Florin Mergea și Victor Crivoi.

Mai mult, Barbu a făcut pereche la dublu și cu Adrian Ungur, dar fără să aibă vreo performanță importantă.

Barbu are 34 de ani, fiind născut pe 16 octombrie 1983, în Pitești. Acesta e bun prieten cu Andrei Mlendea, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, jucând și tenis cu acesta la Texas Christian University, potrivit Libertatea.

În plus, în acest an fost directorul turneului Comesad BCR Open.

5,275,227

milioane de dolari a castigat Simona Halep in 2017. Ea se afla pe locul 3 in ierarhia castigurilor in acest an, fiind intrecuta de Venus Williams cu 5,468,741, si de Garbine Muguruza cu 5,433,457

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie