Iohannis s-a declarat oltean! Declaratie de dragoste la Craiova:”Eu si oltenii mei!” Presedintele a atacat dur PSD-ul pe tema autostrazii Craiova – Pitesti!

Iohannis s-a declarat oltean!

Iohannis s-a declarat oltean! Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Vest- Oltenia), organizată la Craiova. Şeful statului a venit alături de liderii din conducerea centrală. În discurs, Klaus Iohannis a atacat PSD-ul şi guvernul condus de Viorica Dăncilă. El a făcut chiar o ironie la adresa PSD, pentru promisiunile privind autostrada Piteşti-Craiova.

Iohannis s-a declarat oltean! Iar declaratiile sale de duminica, de la Craiova, au fost savuroase! „Am venit pe un drum pe care îl cunosc foarte bine, de la Piteşti la Craiova, m-am aşteptat să găsesc o bucată de drum rapid sau autostradă, pentru că de când sunt eu în politiciă, PSD promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă. Dacă aţi văzut -o voi am văzut-o şi eu. În rest, dacă ne uităm prin ţară, PSD a realizat mii de km de autostradă, cu creionul. Dar în fapt, nimic”, a spus şeful statului, menţionând că guvernanţii nu au realizat nici spitalul regional din Craiova.

“Cunoasteti adresa spitalului regional?”

Iohannis a continuat atacul. „PSD-ul, de când ştiu eu, promite cu bani europeni, desigur, acele spitale mari, regionale şi aici, în Craiova. Nu ştiu, cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu! Ba mai mult, acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătăţii, desigur, ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. Vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor, vă daţi seama? După ce au guvernat atât timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. Deci, spitale nu avem”, a mai spus Iohannis.

“Sunt oltean, impreuna cu oltenii mei!”

Iohannis a continuat: „Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei. Şi, împreună, dragii mei, ne dorim mai mult. Noi aici, din Oltenia, ne dorim o ţară europeană, modernă, în care ne simţim bine, noi, românii, din care nu mai pleacă tinerii, în care cei plecaţi vor şi se chiar întorc. Eu, simplu cetăţean, îmi doresc o Românie normală”, a spus preşedintele. Iohannis a adăugat că acesta nu este un vis care nu poate fi dus la îndeplinire. „Este proiectul meu politic, este proiectul politic al unei întregi generaţii şi îl vom realiza, împreună!”, a afirmat Klaus Iohannis, în final.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu