marți, august 9, 2022
34.5 C
Craiova

Ionel Arsene îi dă replica lui Paul Stănescu: „PSD e un tractor cam mare”

După ce Paul Stănescu l-a atacat pe Eugen Orlando Teodorovici, ținându-i astfel partea lui Marcel Ciolacu, el a fost, la rândul lui, pus la punct de Ionel Arsene, președintele organizației județene PSD Neamț.

„Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public.

Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje.

Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii.

Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a scris Ionel Arsene pe Facebook. Ca să fie și mai clar mesajul, a adăugat un îndemn către toți colegii:

Ionel Arsene este unul dintre puținii lideri ai PSD care atacă Guvernul și face Opoziție reală. El exprimă public și postează pe contul său de Facebook atacuri directe la liberali și la modul în care aceștia gestionează țara, numindu-i de fiecare dată „lepre galbene”, ca replică la sintagma adresată PSD de PNL, „ciuma roșie”.

Contre înainte de congres

Disputele între social-democrați au loc în contextul în care PSD se pregătește să își aleagă un preșdinte. Până acum, doar Marcel Ciolacu, cel care e interimar, și-a anunțat candidatura. Există însă un grup al nemulțumiților din partid care vor să fie conduși de o voce mai agresivă la adresa Guvernului și a președintelui Klaus Iohannis, iar această voce are și un chip și un nume – Eugen Orlando Teodorovici. Simțind că acesta poate deveni o amenințare la adresa lui Marcel Ciolacu, secretarul general interimar Paul Stănescu a spus câteva cuvinte extrem de dure la adresa colegului lor. Printre altele, Stănescu spune că Teodorovici este „un aventurier politic” și un vânător de funcții care face rău partidului.

Codrin Ștefănescu: Fără blaturi, fără academii secrete!

Unul dintre cei mai vocali social-democrați în acest conflict este Codrin Ștefănescu, care a denunțat în mai multe rânduri un așa-zis „blat” între Marcel Ciolacu și președintele PNL, Ludovic Orban. El îl vrea pe Teodorovici la conducerea PSD și o spune răspicat.

„Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”, a scris pe pagina sa de Facebook Codrin Ștefănescu.

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie