sâmbătă, octombrie 16, 2021
10.3 C
Craiova

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, a murit de Covid

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni , s-a stins din viaţă, aseară, la vârsta de 66 de ani, anunță Teatrul „Elvira Godeanu”. Acesta era internat de câteva zile cu COVID-19 în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti.

Ionuț Stoica a jucat unul dintre rolurile principalele ale filmului „Poliţist, adjectiv“, regizat de Corneliu Porumboiu, care a fost premiat la Festivalul de la Cannes.

„Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!“, a anunţat Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“.

Ionuţ Stoica suferea de mai multe afecţiuni medicale, dar problemele s-au amplificat după ce a fost infectat cu SARS-COV-2.

Viața sa a fost dată peste cap încă de acum trei ani, când fiul său a încetat din viață la doar 39 de ani. Apoi, apartamentul i-a luat foc de la o candelă aprinsă.

Ionuț Stoica era pasionat de pescuit și realiza o emisiune pe această temă. Multă lume îl îndrăgea și regretă că s-a stins din viață prea devreme.

Dumnezeu să-l odihnească!

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie