miercuri, noiembrie 25, 2020
6.1 C
Craiova

Ionuț Stroe, PNL Dolj: „Alegerea e foarte simplă. Dezvoltare sau sărăcie?”

Ministrul Tineretului și Sportului, liberalul Ionuț Stroe, a participat azi, la Craiova, la depunerea listelor de candidați ale partidului pentru alegerile din 6 decembrie. El se află pe locul 3 pe lista pentru Camera Deputaților.

„Alegerile din decembrie sunt deosebit de importante. Aș putea spune că există o „aliniere de astre” pe care județul nostru, întreaga țară, nu trebuie să o rateze.

Spun asta, în primul rând, pentru că noi, PNL, avem cea mai bună garnitură și ofertă politică pe care un partid le-a avut vreodată în județul Dolj, oameni care au apreciere, reputație și recunoaștere bună în județul nostru, dar și unul dintre cei mai apreciați miniștri la nivel internațional și în NATO, un om cu o carieră prestigioasă: generalul în rezervă, ministru al apărării, Nicolae Ciucă.

Cel de-al doilea argument pentru a investi încredere în noi, liberalii, este faptul că avem, dincolo de scandalurile zilei, un plan de dezvoltare a județului și a țării, articulat și serios.

Nu în ultimul rând, poate pentru prima oară de când am intrat în UE și NATO avem oportunitatea unei perioade de stabilitate de 4 ani de zile, de muncă în echipă, de parteneriat între președintele Klaus Iohannis, viitorul Parlament și viitoarea echipă guvernamentală.

Alegerea e foarte simplă: pe de o parte există liberalii, care vor odată pentru totdeauna să deblocheze și să dezvolte acest județ, iar pe de altă parte pesediștii, care vedeți bine, de 30 de ani, mențin Doljul în stagnare și sărăcie”, a spus Ionuț Stroe la depunerea dosarelor de candidatură.

Pe lista PNL Dolj pentru Senat se află ministrul Apărării – Nicolae Ionel Ciucă, senatorul Mario Ovidiu Oprea, Veta Păsculescu – directorul ANIF Dolj, Alexandru Gîdăr – inspector şcolar general adjunct şi candidatul PNL Dolj la preşedinţia CJ Dolj pentru care a obţinut aproape 90.000 de voturi (32,58%), clasându-se pe locul al doilea.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, urmat de Nicolae Giugea, care a candidat pentru Primăria Craiova, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Eugen Gioancă, Doru Câplea, Daniel Drâgnei, Adriana Marcinschi, Cosmin Călin,, Flavius Sirop, Cosmin Corâţu.

Ultimele stiri

PNL Gorj: Vom finanța lucrările la hidrocentrala Bumbești-Jiu-Livezeni

Candidații PNL Gorj la Parlament au lansat o broșură în care enumeră atât ce au realizat până...

Fii Pro România 25.11.2020

🔺Fii Pro România 🔻📌Redeschiderea școlilor📌Teste Covid gratuit pentru toți românii📌Sprijinirea IMM-URILOR📌Redarea demnității militarilor https://youtu.be/iXmD4pNNmS4

Poliția Locală va ridica mașinile parcate în afara drumului public

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, care se referă la...

Cornelia Sulger, PSD Olt: „Există riscul de sărăcie energetică. Dar avem soluții”

Președintele interimar al Organizației Femeilor Social- Democrate Olt și candidat PSD pentru Camera Deputaților, Cornelia Sulger, a prezentat programul social-democraților în domeniul...

Milioane euro pentru IMM-urile afectate de pandemie

Comisia Europeană a aprobat un program de finanțare înaintat de autoritățile române în valoare de 216 milioane de euro (1,043 miliarde lei)...

More Articles Like This