marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Ionuț Stroe, PNL Dolj: „Alegerea e foarte simplă. Dezvoltare sau sărăcie?”

Ministrul Tineretului și Sportului, liberalul Ionuț Stroe, a participat azi, la Craiova, la depunerea listelor de candidați ale partidului pentru alegerile din 6 decembrie. El se află pe locul 3 pe lista pentru Camera Deputaților.

„Alegerile din decembrie sunt deosebit de importante. Aș putea spune că există o „aliniere de astre” pe care județul nostru, întreaga țară, nu trebuie să o rateze.

Spun asta, în primul rând, pentru că noi, PNL, avem cea mai bună garnitură și ofertă politică pe care un partid le-a avut vreodată în județul Dolj, oameni care au apreciere, reputație și recunoaștere bună în județul nostru, dar și unul dintre cei mai apreciați miniștri la nivel internațional și în NATO, un om cu o carieră prestigioasă: generalul în rezervă, ministru al apărării, Nicolae Ciucă.

Cel de-al doilea argument pentru a investi încredere în noi, liberalii, este faptul că avem, dincolo de scandalurile zilei, un plan de dezvoltare a județului și a țării, articulat și serios.

Nu în ultimul rând, poate pentru prima oară de când am intrat în UE și NATO avem oportunitatea unei perioade de stabilitate de 4 ani de zile, de muncă în echipă, de parteneriat între președintele Klaus Iohannis, viitorul Parlament și viitoarea echipă guvernamentală.

Alegerea e foarte simplă: pe de o parte există liberalii, care vor odată pentru totdeauna să deblocheze și să dezvolte acest județ, iar pe de altă parte pesediștii, care vedeți bine, de 30 de ani, mențin Doljul în stagnare și sărăcie”, a spus Ionuț Stroe la depunerea dosarelor de candidatură.

Pe lista PNL Dolj pentru Senat se află ministrul Apărării – Nicolae Ionel Ciucă, senatorul Mario Ovidiu Oprea, Veta Păsculescu – directorul ANIF Dolj, Alexandru Gîdăr – inspector şcolar general adjunct şi candidatul PNL Dolj la preşedinţia CJ Dolj pentru care a obţinut aproape 90.000 de voturi (32,58%), clasându-se pe locul al doilea.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, urmat de Nicolae Giugea, care a candidat pentru Primăria Craiova, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Eugen Gioancă, Doru Câplea, Daniel Drâgnei, Adriana Marcinschi, Cosmin Călin,, Flavius Sirop, Cosmin Corâţu.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie