vineri, noiembrie 27, 2020
0 C
Craiova

Iulian Popescu (PNL): Un spital nou la Gorj nu e „un basm”!

România are nevoie de spitale noi, pentru ca tragedii de tipul celei de la Piatra-Neamț să nu mai aibă loc. Este mesajul pe care mulți lideri politici și membri ai societății civile îl transmit după incendiul soldat cu zece morți la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

În acest context, liberalul Iulian Popescu reia tema construirii unui spital nou la Gorj. Într-o postare pe contul său de Facebook de acum câteva zile, candidatul PNL la Camera Deputaților spune că acest demers va fi posibil cu susținerea viitorului Guvern liberal și cu fonduri europene.

„Proiectele pe care le-am propus la alegerile locale au fost catalogate de contracandidați drept basme, investiții imposibil de realizat, dar așa cum se poate observa, în alte județe din țară devin realitate. Acest lucru demonstrează că administrația județeană rămâne captivă într-un management bazat pe cârpeli.

În timp ce în Consiliul Județean Gorj sunt propuse mereu reabilitări punctuale în secții din spital, la Bihor, președintele Consiliului Județean, Ilie Bolojan, pe care l-am și vizitat în campania de la locale, a făcut primii pași pentru construirea unui spital nou.

În câțiva ani, în Bihor va fi un spital nou, timp în care noi, în Gorj, vom avea tot 3 locații neconforme cu circuitele medicale actuale.

Din păcate, construirea unui spital în Gorj nu se poate face printr-un proiect al unui consilier județean, ci printr-o muncă asiduă. Este nevoie de susținerea Guvernului României, iar după alegerile din 6 decembrie, Guvernul liberal ne va acorda această susținere. Chiar dacă va trebui să îi convingem și pe cei din Consiliul Județean Gorj!

Îmi doresc ca în al doisprezecelea ceas, conducerea CJ Gorj să se poată lepăda de atitudinea #nusepoate și va demara proiecte semnificative pentru creșterea standardului de viață în județul Gorj”, spune Iulian Popescu.

PNL, campanie suspendată în Gorj

Campania electorală a fost suspendată, în Gorj, de liberali. Anunțul a fost făcut chiar de președintele organizației județene, Dan Vîlceanu.

„Ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Județean Piatra Neamț este îngrozitor și a îndoliat întreaga țară. Condoleanțe și multă putere familiilor care au suferit pierderi care nu pot fi înlocuite. Sunt profund îndurerat și mă gândesc la cei care luptă pentru a rămâne in viața și le urez însănătoșire grabnică! Am decis să suspendăm orice activitate de campanie electorală în următoarele zile. Partidul Național Liberal este alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au murit și să aline durerea familiilor lor.”

Ultimele stiri

Marius Oprescu, PSD Olt: Guvernul își maschează neputința cu vaccinarea

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de...

Ministrul Economiei, atac la distribuitorii de gaze: „Ce au făcut? Nimic!”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat dur companiile de distribuție de gaze, într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp Agenției Agerpres....

Decizie în dosarul „10 august”: sunt vizați șefii Jandarmeriei

Tribunalul Bucureşti va dezbate astăzi solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul „10 august". Dezbaterea acestei...

Parteneriat între Ministerul Educației și Agenția Anti-Doping

Președintele Agenției Naționale Anti-Doping a anunțat că a fost încheiat un protocol între instituția pe care o conduce și Ministerul Educației. Conform...

Planul Național de Redresare și Reziliență, 30,44 miliarde euro

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a prezentat ieri seară Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), elaborat în cadrul Mecanismului de Redresare...

More Articles Like This