Klaus Iohannis atacă iar PSD: „Îi preocupă doar combinațiile!”

Președintele Klaus Iohannis a ținut un nou discurs, în urmă cu scurt timp. El a făcut referire la starea de alertă și la faptul că aceasta nu trebuie confundată cu relaxarea.

Șeful statutului a lansat un nou atac la PSD, care a anunțat că intenționează să dea jos Guvernul prin moțiune de cenzură.

„În vreme ce prioritatea noastră este protejarea cetățeanului și programul economic care să ducă la reconstrucție, prioritatea PSD este, în aceste vremuri grele pentru România, culmea, dărâmarea Guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul acestui partid.

Depunerea unei moțiuni de cenzură în această perioadă este o dovadă de maximă iresponsabilitate.

PSD este preocupat, astfel, doar de ceea ce știe să facă mai bine, de jocuri politice și combinații meschine cu scopul de a da jos un guvern angrenat într-o bătălie contra timp pentru protejarea vieții și sănătății oamenilor.

O criză politică profundă suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România! Este aproape de neimaginat cum ar fi arătat țara noastră în această perioadă cu un guvern PSD în funcție.

România, dragii mei, nu mai poate rămâne blocată în trecut. România are nevoie de resetare și de reconstrucție”, a spus Iohannis.

PSD anunță moțiune după starea de alertă

PSD va depune o moțiune de cenzură dar după trecerea stării de alertă, pentru a nu pune în pericol actul de guvernare, anunță social-democrații.  

Președintele PSD a susținut, luni, că „economia este la pământ” și că Guvernul nu și-a respectat promisiunile făcute medicilor și firmelor.

„Domnule Orban, sunteți vestitorul austerității, nu știți decât să închideți și să amendați, ați transformat funcția de prim-ministru în vătaf, ați mutat focarul de la Suceava în vamă la Nădlac.

V-a dus mintea să faceți comerț cu românii plecați”, a afirmat Ciolacu în Parlament. Social – democrații nu au de gând să slăbească presiunea pe Guvern și anunță că până la moțiunea de cenzură vor să depună alte patru moțiuni simple – pe sănătate, interne, educație și muncă.

Articole asemanatoare