duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

La Craiova începe colectarea brazilor de Crăciun

Craiovenii sunt ajutați de compania de salubritate să scape de brazii de Crăciun. Potrivit unui comunicat remis euroolteniainfo.com de SC Salubritate Craiova SRL, acțiunea de curățenie începe peste trei zile.

„În perioada 11.01.2020-12.01.2020, SC Salubritate Craiova începe o acțiune de colectare a brazilor de Crăciun de la platformele gospodărești din municipiu. Acţiunea se va desfăşura numai pentru transportul brazilor și, prin urmare, adresăm rugămintea cetățenilor care locuiesc la bloc să depoziteze arborii uscați doar până la data sus-menționată în zonele destinate colectării deșeurilor. În aceeași perioadă, locuitorii de la case vor putea solicita ridicarea gratuită a brazilor din fața imobilului în care locuiesc telefonând la dispeceratul societății noastre, la numărul 0251/422.733 (apelabil non stop). Toată masa lemnoasă colectată va fi predată, în vederea reciclării, către o firmă autorizată”, se arată în comunicatul companiei.

Este pentru al treilea an consecutiv în care craiovenii pot duce bradul uscat la cea ma apropiată platformă de gunoi, de unde e preluat de angajații de la salubritate.

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie