joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

La Slatina a început distribuirea de tichete sociale

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând din 9 aprilie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, potrivit unui comunicat remis presei de Primărie, din numărul total de 5.765 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi tichete un număr de 5.705 persoane.


Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct pe site-ul Primăriei municipiului Slatina.


Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.


Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 144 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina, rubrica „Informații de interes public”.

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie