joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Leo de la Strehaia, ridicat de polițiști și dus la închisoare. „S-a primit ordin să ne execute!”

Leo de la Strehaia și mama acestuia, „Patroana”, condamnați la închisoare pentru evaziune fiscală, au fost săltați în această seară de polițiștii Poliției Strehaia.

Pe numele real Ion Stelică Mihai, Leo de la Strehaia a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală, de Curtea de Apel București. Faptele de care este acuzat urmau să se prescrie pe 2 octombrie.

„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an și 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Cei în cauză urmează să fie încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin”, au spus polițiștii.

„Mi-au dat pușcărie 2 ani și 6 luni, eu, și mama 2 ani. Un dosar după 12 ani. S-a primit ordin scris de la DNA să ne execute. Am o înregistrare de ședință cum ne-au judecat ca barbarii. Eram în carantină, fără să ne ia declarații. Eram bolnavi de Covid, nu au ținut cont, nimic, și avocații”, a declarat, pentru cancan.ro, Leo de la Strehaia, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie