Lia Olguța Vasilescu a început campania: face zonă pentru fanii Universității

Lia Olguța Vasilescu a început campania electorală pentru Primăria Craiovei. Ea promite că va anunța în fiecare zi un proiect din programul cu care vrea să câștige voturile la alegerile din 27 septembrie. Primul său punct se adresează celei mai „active” categorii de craioveni – suporterii Universității Craiova. Pentru ei, Lia Olguța Vasilescu promite o zonă specială în oraș.

„Craiova are, in acest moment, cel mai frumos centru istoric din Romania. O mare parte a acestei zone a fost revitalizata de catre proprietarii cladirilor si administratia locala, in ultimii ani. In perioada urmatoare, vom extinde suprafata reabilitata si construita, prin amenajarea unei zone pentru fanii echipelor sportive ale Baniei, acolo unde se afla in acest moment Piata Veche.

Desi aceasta parte a Craiovei are multe cladiri monument, din pacate, de peste 30 de ani, e in paragina, cu multe chioscuri vechi si insalubre si din aceasta cauza nu e tranzitata. Vor aparea o noua piateta unde sa se stranga fanii sportului craiovean inainte de a se deplasa la Polivalenta sau la stadion si mai multe cladiri care vor adaposti restaurante, hoteluri si magazine de suveniruri, asemeni multor orase cu traditie in sport. Este un proiect demarat deja si care va pune Bania pe harta oraselor europene de vizitat!”, anunță ea.

„Nu vă vom dezamăgi nici de această dată”

Cum era de așteptat, fostul ministru al Muncii din Guvernul PSD reia de câte ori are ocazia obiectivele realizate.

„Amintiti-va campania din 2012! Cati dintre dvs ati crezut ca putem avea un centru istoric care sa rivalizeze cu zonele turistice din Europa? Sau cati ati crezut ca vom avea cel mai frumos stadion de fotbal din Romania, premiat de jurii internationale? Cati ati crezut ca parcurile si gradinile craiovene vor deveni adevarate bijuterii? Cati ati crezut ca spitalele din subordinea primariei vor fi printre cele mai dotate si confortabile din tara noastra si ca vom construi un spital municipal nou? Nu va vom dezamagi nici de aceasta data!”, spune Vasilescu.

Un proiect pe zi

Craiovenii vor putea fi la current cu ce are de gând să facă Lia Olguța Vasilescu dacă va fi votată primar, pentru că toate planurile vor fi anunțate public, treptat.

„Împreuna cu echipa mea, am definitivat strategia de modernizare a Craiovei pentru urmatorii patru ani, iar incepand de maine va voi prezenta, in fiecare zi, cate un proiect. In afara de cele trei proiecte mari pe care le-am promis si care au rostul nu doar de a schimba fata orasului, dar vor fi si utile locuitorilor sai, suntem pregatiti sa raspundem asteptarilor tuturor prin solutii de imbunatatire a calitatii vietii. Toate proiectele noastre sunt deja in derulare aflandu-se in diferite etape (studii de fezabilitate aprobate, proiectare tehnica sau licitatii), deci exista siguranta ca ele se vor realiza si, din ultimele sondaje, ne dam seama ca ne pliem pe asteptarile pe care le are fiecare cetatean”.

Articole asemanatoare