Lia Olguta Vasilescu ameninta din nou cu demisia

Scandal Manda – Dăncilă în CEX. Olguța Vasilescu vrea să demisioneze
Așa cum am mai menționat, în PSD se menține o situație tensionata, chiar și în urma rezultatului la care cei mai mulți lideri nu se așteptau.
Pe surse, apar știri pe piața din nucleul central al partidului, cu privire la atitudini ale liderilor fata de deciziile propuse în CEX de luni, 12 Noiembrie 2019.

Șeful campaniei prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, vrea să demisioneze după un schimb de replici între soțul ei, Claudiu Manda, lider PSD Dolj, și candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3. În ședința CEX PSD aflată în desfășurare la ora transmiterii acestei știri, a avut loc un incident intre Dăncilă și Manda. Candidatul PSD l-ar fi acuzat pe Manda că a zis despre ea ca este „proasta” si ca un barbat adevarat nu procedeaza asa. Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, prezenta la sedinta CEX, este gata sa demisioneze de la sefia campaniei.

Surse din conducerea partidului sustin ca Lia Olguta Vasilescu a renuntat la demisie, la insistentele unor lideri marcanti.

Paul Stanescu pozitionare surpriza in CEX

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat că nu va vota nicio excludere din partid, la CEx al PSD de marți. La rândul său, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a afirmat că nici el nu va fi de acord cu vreo excludere, conform Mediafax.

„Eu nu o să votez nicio excludere, a declarat Marcel Ciolacu, înaintea Comitetului Executiv al PSD de marți.

„Nici eu. Nicio excludere”, a adăugat Paul Stănescu, care a intrat imediat după președintele Camerei Deputaților în sediul PSD din Kiseleff.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, după-amiaza, la sediul partidului din Kiseleff. Va fi făcută o analiză a scorului pe filiale la prezidențiale. Viorica Dăncilă a afirmat că așteată explicații de la liderii județeni în legătură cu scorurile obținute la alegeri.

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, luni seară la o discuție informală a conducerii partidului, că nu exclude schimbarea unor lideri de organizații.

Sursa: Știripesurse.ro

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu