sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Lia Olguța Vasilescu, discurs dur în Parlament la adresa liberalilor

“Cștigați prima data alegerile si apoi vorbiți de legitimitate”

Aceasta a fost  recomandarea  pe care fostul ministru al muncii i-a facut-o, joi, în plenul  Parlamentului,  Ralucăi Turcan, care acuzase guvernul Dăncilă ca fiind ilegitim.

 Moțiunea de cenzură a generat discursuri aprinse, la acest capitol remarcându – se si Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și Justiției Sociale în cadrul guvernului Dăncilă.

„Nu voi mai veni cu date suplimentare pentru a combate acest mini-text al moțiunii de cenzură. Aș vrea să le răspuns antevorbitorilor mei pentru că au aruncat tot felul de invective. A vorbit doamna Turcan despre un guvern nelegitim. Doamnă, câștigați întâi alegerile, nu faceți majorități cu trădătorii și abia apoi vorbiți despre legitimitate. Ați vorbit despre siguranța cetățeanului. Ați fost complici, că ați votat la vremea respectivă toate acele chestiuni. Vorbiți și acum despre fpatul că vreți dă dați afară 400.000 de bugetari, nu dumneavostră, ci eminența cenușie al PNL, domnul Cîțu”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, în plenul Parlamentului, conform Mediafax.

„Ați vorbit despre recursul compensatoriu. Să nu uităm că e scris de doamna Raluca Prună. Să nu uităm că l-ați votat. Ne-ați vorbit aici despre faptul că nu veți tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori din România. Păi vorbiți cu dl Orban care a spus că va abroga legea salarizării când va veni la guvernare. Legea salarizării se aplică tuturor oamenilor. Sunt toți hoți?”, a completat Vasilescu.

sursa foto: Google

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie