duminică, iulie 3, 2022
26.8 C
Craiova

Lia Olguța Vasilescu face, totuși, un nou spital de pediatrie

Chiar dacă mulți erau neîncrezători în promisiunile de campanie ale Liei Olguța Vasilescu, ea se ține totuși de cuvânt. Cel puțin în ceea ce privește construirea unui nou spital de copii în Craiova.

„Am semnat, astăzi, certificatul de urbanism pentru construirea noului spital de pediatrie. Construcția va avea șapte etaje, va adăposti săli de operație, saloane pentru micii pacienți, cabinete medicale și un imens loc de joacă la parter. Toată aparatura va fi nouă și va fi inclusă în proiectul a cărui valoare va fi de 48 milioane de euro fără TVA”, a anunțat Lia Olguța Vasilescu.

Proiectul a fost anunțat în urmă cu un an. „In mandatul meu de primar am construit un spital municipal nou si am reabilitat si dotat cu aparatura moderna spitalele de Neuropsihiatrie si Boli Infectioase. Sanatatea ramane, in continuare, pe primul loc in lista mea de prioritati. Proiectul pe care il propun craiovenilor este de a construi un spital de pediatrie de la zero, care sa completeze infrastructura pentru sanatate ridicata in ultimii ani, in curtea Maternitatii, unde s-a construit si o clinica de Hematologie complet noua. Doua etaje din acest spital vor fi ocupate de o sectie de maternitate noua si un etaj cu sali de operatii. Nu va fi un spital obisnuit pentru copii! Va fi un imens loc de joaca unde micutii nostri se vor putea tratata in conditii de exceptie!”, spunea, pe 20 iulie 2020, actualul primar.

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie