marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Lia Olguța Vasilescu i-a pus pe cei de la Ford să ceară Guvernului două „bretele” ale Drumului Expres

Primele imagini cu Drumul Expres Craiova Pitești făceau senzație acum doi ani: pe 23 mai 2019, Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, însoțit de o mulțime de oameni de la partid și de presă, asista la montarea unor borduri, iar din imagine nu lipsea și o roabă. Atât bordurile cât și roaba s-au dovedit piese de recuzită pentru că, în total contrast cu acea imagine, ceea ce se întâmplă pe Drumul Expres Craiova Pitești pare desprins din filmele SF. Nicio bordură și nicio roabă, ci lucrări de mare anvergură, cum nu prea vedem pe la noi.

Chiar dacă proiectul merge bine și lucrările avansează, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu – care era și ea lângă roabă, în fotografia de acum 2 ani –  își exprimă frecvent nemulțumirea. Ea spune că e nevoie de două bretele ale drumului la intrarea în Craiova, zona Calea București și în Cârcea. Guvernul liberal nu se grăbește să îi răspundă, prin urmare ea insistă și a apelat chiar la compania Ford să ducă mai departe acest mesaj. Și a făcut public acest lucru:

„Am rugat-o pe doamna Payne să susțină demersurile noastre ca Drumul Expres Pitești Craiova să beneficieze de încă două bretele de circulație, cu intrare in Craiova, zona Calea București și in Cârcea, astfel încât circulația spre București să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar firma Ford și ceilalți investitori să poată utiliza drumul expres pentru transportul mărfurilor, pentru ca, așa cum se construiește acum, va genera probleme de trafic dacă nu se fac rute alternative pentru accesul spre centura Balș”, spune Lia Olguța Vasilescu.

„V-ați făcut 1.000 de fotografii”

Primarul Craiovei le reproșează actualilor guvernanți că se fotografiază lângă planșe dar nu rezolvă problema celor două bretele.

„Lăsați felicitările și conferințele de presă și dați drumul la proiectarea și licitarea bretelelor de circulație pentru intrările în orașul Craiova, altfel o să vă treziți că e gata tronsonul cu Balș și Slatina, iar craiovenii și firma Ford nu îl vor putea folosi! Vă tot urmăresc de doi ani cum vă felicitați pentru construcția unui drum expres proiectat, licitat și început de PSD și realizez că nici măcar nu v-ați uitat pe planșe până acum, deși v-ați făcut 1000 de fotografii lângă ele!”, a mai scris Lia Olguța Vasilescu. Numai că în aceste fotografii nu vedem nici borduri, nici vreo roabă.

MND a publicat pe 25 aprilie imagini de la Drumul Expres.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie