Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au facut nunta in comuna Isalnita, din Dolj! Liviu Dragnea a venit la petrecere si a dansat cu iubita sa, Irina, in ciuda celor doua hernii de disc de care sufera! GALERIE FOTO!

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au avut aseara nunta propriu-zisa, dupa ce se cununasera civil si religios in urma cu o luna. Cei doi politicieni au organizat petrecerea in comuna Isalnita, din Judetul Dolj, si au avut peste 500 de invitati. Chiar daca este Postul Pastelui, nunta a putut avea loc deoarece slujba religioasa a avut loc in luna februarie, chiar de Dragobete.

Intrebarea care a stat pe buzele tuturor celor 500 de invitati la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda a fost nu una legata de miri, ci aceea daca liderul PSD, Liviu Dragnea, va veni la nunta, tinand cont de problemele de sanatate. Dragnea nu numai ca a venit insotit de frumoasa sa iubita, Irina Tanase, ci a si reusit sa atraga toata atentia cand a dansat ca in tinerete cu irina in ciuda celor doua hernii de disc care il sicaneaza in ultima luna.

Întrebaţi de jurnalişti dacă se gândesc la copii, mirele a spus că „sigur da”, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda având fiecare câte un copil din căsătoriile anterioare. „Nu o să avem lună de miere, cred că o să avem campanie electorală în luna de miere”, a precizat mireasa, care a mai spus că e obişnuită ca actualul soţ să fie plecat de acasă încă din perioada în care ea ocupa funcţia de primar al municipiului Craiova şi mirele era deputat de Dolj.

Intrebata despre luna de miere, Olguta Vasilescu a raspuns: “Nu cred ca o sa avem luna de miere, cred ca o sa avem campania electorala in luna de miere”.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

GALERIE FOTO:

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of