miercuri, iunie 29, 2022
22.8 C
Craiova

Liber la vaccinare fără programare

De mâine, 8 mai 2021, cetățenii din România  se vor putea prezenta la vaccinare fără programare electronică, în limita capacității centrelor și a dozelor disponibile, cu utilizarea bonurilor de ordine eliberate în centre.

Vaccinarea se va desfășura pe tot parcursul programului centrelor, pentru persoanele de peste 60 de ani, și după ora 14.00, pentru populația generală, cu vârsta sub 60 ani.

Prezentarea persoanelor se poate realiza la orice centru de vaccinare, indiferent de tipul vaccinului administrat, iar imunizarea efectivă și timpul așteptare pot fi condiționate de capacitatea centrului respectiv și de numărul persoanelor programate la vaccinare în acel centru.

În condițiile menționate mai sus vor funcționa și centrele de vaccinare organizate în cele 11 spitale militare ale Ministerului Apărării Naționale, din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.

În celelalte centre de vaccinare organizate de MApN în unități militare din țară se va continua vaccinarea pe bază de programare în platforma electronică, cu vaccinuri produse de companiile BioNTech/Pfizer și AstraZeneca.

Informații detaliate, pe platforma națională, AICI.

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie