Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Liga 1 produce monstri! Fanii lui Dinamo si-au batut joc de momentul de reculegere in memoria lui Cristian Topescu si au batut un cameraman de la Digi Sport!

Decesul comentatorului Cristian Țopescu n-a lăsat fără reacție Liga Profesionistă de Fotbal, care a cerut ca înaintea fiecărui meci din acest mijloc de săptămână să se țină un moment de reculegere. 

Cei 200 de suporteri dinamoviști prezenți la meciul de la Voluntari cu Juventus au stricat complet acest moment. S-au apucat să înjure marea rivală Steaua, considerand ca marele Cristian Topescu a fost un apropiat al echipei din Ghencea.

După ce și-au bătut joc de momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu, ultrașii “câinilor” au continuat sa-i socheze pe toti cei prezenti.

Unii dintre fanii lui Dinamo l-ar fi bătut pe operatorul TV Digi Sport care filma în spatele porții dinspre peluza ocupată de fani. 

Informația a fost dezvăluită de comentatorul Digi Sport, Ionuț Angheluță, care i-a criticat în termeni duri pe suporterii dinamoviști:

Operatorul nostru a fost bătut de suporterii lui Dinamo, niște golani. Dinamoviștii arată mizeria de care sunt în stare. Ar trebui ca meciurile din Liga 1 să beneficieze de măsuri de securitate mai mari. O galerie absolut de toată jena a avut Dinamo în această seară”, a fost comentariul lui Angheluță.

Sursa si foto: gsp.ro

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of