joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Lista actualizată a țărilor pentru care nu e necesară carantina sau izolarea

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei țărilor membre ale Uniunii Europene (UE) și Spațiului Economic European (SEE) și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurilor de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

Lista țărilor membre ale UE și SEE pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea sunt: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria , Cehia, Cipru, Croația, Danemarca , Elveția, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Finlanda, Insulele Feroe, Irlanda, Islanda,  Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Monaco, Norvegia, Polonia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Slovacia, Slovenia, Spania, Țările De Jos, Ungaria și Vatican.

Lista țărilor terțe pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină  a persoanelor care sosesc în România din acestea este următoarea: Algeria, Australia, Canada , Coreea de Sud, Georgia,  Japonia, Maroc, Noua Zeelandă, Rwanda, Thailanda ,Tunisia și Uruguay.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie