luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

„Litoralul pentru toți” – cazare la mare de la 40 de lei pe noapte

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat că a lansat programul ‘Litoralul pentru Toţi’, care se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, prin care un sejur pe litoralul românesc va avea tarife pornind de la 40 de lei pe noapte.

La program vor participa  54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre, cu 4.000 de locuri de cazare.

Programul “Litoralul pentru Toţi” din acest an se află la ediţia cu numărul 38 (sunt două ediții pe an, primăvara, și toamna) şi este singurul program social din România susţinut integral de patronatele hoteliere autohtone.

Tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la  65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

În hotelurile din staţiunea Eforie Nord tarifele încep de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachet de minim 4 nopţi.

Cel mai scump pachet turistic, de 520 lei/ noapte pentru 2 persoane, va fi în staţiunea Mamaia, la un hotel de 4 stele pentru un sejur de minim 5 nopţi, cu cazare și servicii de masă ultra all-inclusive.

Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toţi” se vor regăsi pe site-ul FPTR. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Ultimele stiri

FC Viitorul și Farul Constanța au fuzionat

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând...

Mai multe articole din aceeasi categorie