luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Liviu Dragnea, eliberat condiționat din penitenciar

Tribunalul Giurgiu a admis astăzi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitivă și va fi pusă în aplicare imediat.

Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond – Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă astăzi de Tribunalul Giurgiu.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi Liviu Dragnea să fie eliberat de la Penitenciarul Rahova.

Irina Tănase, iubita fostului președinte al PSD, a transmis un mesaj celor de la Antena 3: „Sunt foarte fericită, îmi vine să plâng. Mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul!”, a spus ea.

Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Dragnea, a anunțat că fostul lider PSD va merge probabil la televiziuni, întrucât are „multe de spus”. „O să bem un pahar de vin. Nu am pregătit nimic. Este cea mai mare bucurie pentru noi! Rămân la concluzia că a fost scos din joc pentru că este un mare patriot. O să îl ducem la medic, pentru că trebuie să se opereze la coloană. El trebuia să fie liber din noiembrie. I-au fost încălcate toate drepturile, nici țigări nu avea voie să își ia de la chioșcul închisorii. Au vrut să îl distrugă, nu putem să uităm ce i-au făcut. Oamenii ăia vor răspunde în fața legii. Călăii lui știu că era nevinovat. Va avea foarte mult de spus, inclusiv despre colegii noștri care au acaparat partidul”, a spus Codrin Ștefănescu în urmă cu scurt timp, la Antena 3.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie