Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Liviu Dragnea sustine ca a fost amenintat cu moartea: “Un domn celebru si bogat din strainatate a platit totul! Patru straini au venit in Romania!”

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi seara, la Antena 3, că a primit ameninţări cu moartea, fără să precizeze cine l-a ameninţat.
„A fost o tentativă anul trecut, în aprilie. Nu vreau să povestesc. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace. Am scăpat“, a declarat Liviu Dragnea. Liderul PSD nu a spus şi cine l-a ameninţat, precizând că persoanele respective ar fi fost plătite de „un domn foarte celebru în lume“. ”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.
Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.
Dragnea a mai declarat că şi preşedintele Klaus Iohannis ar vrea să-l elimine. „Iohannis vrea să-şi elimine potenţialii contracandidaţi. Eu am câştigat alegerile din 2016 fără să ne dea nimeni vreo şansă. Deci ţinta e pe mine, pentru că eu conduc partidul. Vom adopta anul acesta noua lege a pensiilor care va schimba în bine milioane de pensii. Atunci Iohannis zice aşa: omul acesta ori trebuie omorât, fizic, ori băgat la puşcărie. Ce nu s-a spus despre mine şi despre familia mea? Orice“, a declarat Dragnea.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of