marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Liviu Voiculescu (PNL): 11 localități din Olt au primit bani pentru PNDL

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, le dă o veste bună primarilor din 11 localități: Guvernul a aprobat alocarea de fonduri pentru investițiile realizate prin PNDL.

„O guvernare competentă și constructivă este acea guvernare care sprijină proiectele de dezvoltare ale comunităților fără a ține cont de culoarea politică, ci de interesul cetățenilor. Având experiența nefericită a administrării partinice a guvernului anterior, Partidul Național Liberal a exclus din preocupările sale administrative discriminarea politică, alegând cu prioritate să se aplece asupra tuturor proiectelor pentru români.

Astfel, încă 396 milioane lei au fost virați de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în vederea decontării facturilor pentru 538 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Cele 11 localități din Olt aflate pe lista unităților administrative care au primit bani pentru finanțarea investițiilor derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală sunt: Cilieni, Corbu, Fărcașele, Grădinile, Morunglav, Caracal, Scărișoara, Stoicănești, Ștefan cel Mare, Tia Mare și Vădastra”, a transmis liderul liberal.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie