Liviu Voiculescu (PNL): Când voi fi primarul Slatinei, fac Aventura Park la Strehăreți

liviu voiculescu

Candidatul PNL la Primăria Slatinei, Liviu Voiculescu, anunță un proiect ambițios: Aventura Park în pădurea Strehăreți.

„Având în vedere lipsa locurilor de agrement amenajate pentru slătineni, candidatul PNL la Primăria Slatina și echipa liberală au conturat unul dintre cele mai îndrăznețe obiective de natură să atragă locuitorii municipiului în timpul liber. Sub denumirea de ADVENTURE PARK, proiectul țintește ca zonă de implementare Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani.

Conform proiectului, zona amenajată se va întinde pe o suprafață de 5 ha din suprafața utilizabilă a pădurii cărora le vor corespunde 5 trasee de diferite dificultăți cu circa 65 de elemente de cățărare, un teren special amenajat pentru tir cu arcul, o zonă de picnic și peste 450 de metri de tiroliană.

Pentru calitate, durabilitate, varietate și atractivitate, realizarea obiectivului ADVENTURE PARK are în vedere angrenarea exclusivă de specialiști în proiectare și execuție”, se arată în comunicatul PNL Olt.

La rândul său, Liviu Voiculescu promovează acest proiect și pe pagina sa de Facebook:

„Un stil de viață sănătos înseamnă să încurajăm mișcarea, sportul, să petrecem cât mai mult timp în aer liber, în natură.Ca părinte, văd că generația nouă este atrasă să petreacă mult timp pe “ecrane”, pe telefoane și tablete însă este de datoria noastră, a părinților și a adulților, în general, să le creem oportunități de a-şi petrece copilăria în aer liber, de a ne distra și relaxa împreună şi afară, nu doar pe ecranul telefonului.

Avem în jurul Slatinei multe zone care ar putea fi transformate într-o oază de relaxare, agrement și sport însă multe din aceste zone au fost lăsate în paragină în ultimii 30 de ani.

Pădurea Strehareți este unul dintre aceste locuri și mi-am propus să transform această suprafață verde într-un ADVENTURE PARK, în care noi și copiii noștri să ne petrecem timpul liber împreună.

Iată câteva detalii despre Adventure Park Strehareți, așa cum mi-am propus în programul meu pentru primăria Slatina:

  • suprafață: 5ha
  • 470 metri liniari de tiroliană
  • 5 trasee de dificultăți diferite
  • 65 de elemente de cățărare
  • teren amenajat pentru tir cu arcul
  • zona pentru picnic

Un astfel de Adventure Park există în multe orașe europene și merităm și noi, slătinenii, să avem unul aici, la noi acasă, unde să ne bucurăm împreună.

Aceasta este viziunea mea pentru Slatina modernă, europeană, la care visăm de 30 de ani și pe care merităm să o avem.

Puterea e în mâinile noastre: pe 27 septembrie ne vedem la vot!”.

Articole asemanatoare