joi, iunie 13, 2024
19.2 C
Craiova

O locomotivă de marfă defectă afectează traficul pe relația Târgu Jiu – Petroșani

O locomotivă de marfă defectă afectează traficul pe relația Târgu Jiu – Petroșani. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară este oprită temporar pe intervalul CF Târgu Jiu – Petroșani, din cauza unei locomotive private care a rupt pantograful între stațiile Lainici și Pietrele Albe, la km 102+400.

Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Rail Cargo România, circula în relația Giurgiu Nord – Curtici, iar ruperea pantografului la cea de-a doua locomotivă s-a produs între stațiile Lainici – Pietrele Albe (linie simplă).

Menționăm faptul că, până la remedierea defecțiunii la pantograful locomotivei, retragerea acesteia din linie curentă și finalizarea intervențiilor desfășurate cu drezina pantograf, trenurile de călători R 2085/R 2089, care circulă în relația Craiova – Petroșani și R 2088, care circulă în relația Petroșani – Târgu Jiu sunt oprite temporar în stațiile Meri, Valea Sadului și Livezeni.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda suport tehnic operatorului privat de marfă pentru retragerea locomotivei defecte în condiții de siguranță, astfel încât intervențiile pentru repunerea sub tensiune să se realizeze în cel mai scurt timp.

Ultimele stiri

13 iunie – Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului

La 13 iunie 2024, odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti,...

Mai multe articole din aceeasi categorie