vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Lovitura neasteptata pentru telespectatorii Antenei 3: „A fost ultima emisiune!” Ce va face vedeta TV in continuare?!

Dana Grecu a anuntat ca emisiunea „La ordinea zilei” de vineri, 17 noiembrie, este ultima pe care o realizeaza, urmand sa se ocupe, in continuare, de alt proiect, in care va aborda „lucruri care tin mai mult de suflet”.

Am simtit ca „pot mai mult decat un talk show politic”, a spus Dana Grecu, precizand ca isi doreste sa abordeze „lucruri care tin mai mult de suflet, care ne implinesc”.

 „Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem cu niște surprize, cu niște emisiuni altfel”, a spus Dana Grecu. Mi-e foarte greu să mă desprind de ritmul ăsta și îmi dau seama că în viață sunt unele lucruri pe care chiar trebuie să le faci. Trebuie să iei niște decizii, uneori, dincolo de ce îți dorești neapărat, dar este musai să le iei”, a spus ea în debutul emisiunii de vineri seară.

Aproape de finalul emisiunii La ordinea zilei, Dana Grecu a revenit și a explicat că rămâne la Antena 3, post la care se va ocupa de alte proiecte.

„Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3. Vor fi niște proiecte spectaculoase, cred, simt, în momentul acesta al carierei mele că pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aș aborda subiecte care țin de viețile dumneavoastră, de viețile noastre, ale tuturor, alt fel. Lucruri care țin mai mult de suflet, care ne împlinesc și care ne fac să înțelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viața asta.”, a spus Dana Grecu.

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie