vineri, noiembrie 27, 2020
0 C
Craiova

Lovitura neasteptata pentru telespectatorii Antenei 3: „A fost ultima emisiune!” Ce va face vedeta TV in continuare?!

Dana Grecu a anuntat ca emisiunea „La ordinea zilei” de vineri, 17 noiembrie, este ultima pe care o realizeaza, urmand sa se ocupe, in continuare, de alt proiect, in care va aborda „lucruri care tin mai mult de suflet”.

Am simtit ca „pot mai mult decat un talk show politic”, a spus Dana Grecu, precizand ca isi doreste sa abordeze „lucruri care tin mai mult de suflet, care ne implinesc”.

 „Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem cu niște surprize, cu niște emisiuni altfel”, a spus Dana Grecu. Mi-e foarte greu să mă desprind de ritmul ăsta și îmi dau seama că în viață sunt unele lucruri pe care chiar trebuie să le faci. Trebuie să iei niște decizii, uneori, dincolo de ce îți dorești neapărat, dar este musai să le iei”, a spus ea în debutul emisiunii de vineri seară.

Aproape de finalul emisiunii La ordinea zilei, Dana Grecu a revenit și a explicat că rămâne la Antena 3, post la care se va ocupa de alte proiecte.

„Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3. Vor fi niște proiecte spectaculoase, cred, simt, în momentul acesta al carierei mele că pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aș aborda subiecte care țin de viețile dumneavoastră, de viețile noastre, ale tuturor, alt fel. Lucruri care țin mai mult de suflet, care ne împlinesc și care ne fac să înțelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viața asta.”, a spus Dana Grecu.

Ultimele stiri

Klaus Iohannis a avansat în grad zeci de ofițeri MApN, SPP, MAI și STS

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi o serie de decrete de avansare în grad. Au primit grade...

Florin Barbu, candidat PSD Olt: „Repornim irigațiile!”

Florin Barbu, candidat din partea PSD Olt la Camera Deputaților, vrea să susțină și din postura de parlamentar sistemul de irigații, agricultura...

Adrem angajeaza:

Studii: medii tehnice. Cunoştinţe specifice: • Cunoştinţe privind aparatele de măsurare;• Cunoştinte minime de informatică (IT).

Marius Oprescu, PSD Olt: Guvernul își maschează neputința cu vaccinarea

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de a „acoperi această incapacitate pe...

Ministrul Economiei, atac la distribuitorii de gaze: „Ce au făcut? Nimic!”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat dur companiile de distribuție de gaze, într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp Agenției Agerpres....

More Articles Like This