marți, ianuarie 26, 2021
2.9 C
Craiova

Ludovic Orban, din nou în vizită în județul Dolj

Premierul Ludovic Orban  vine azi în vizită în județul Dolj, împreună cu ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Delegația guvernamentală va fi prezentă la ora 09.00, pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești, Tronsonul 1, pentru a verifica stadiul lucrărilor, cu punct de plecare de la kilometrul 14+260 al drumului expres.

La ora 9.30, oficialii Guvernului vor participa la prezentarea proiectului Tronsonul 1 (km 0+000 – km 17+700), care va avea loc la kilometrul 12+200.

De la ora 10.30 , delegația guvernamentală  va vizita Fabrica de Avioane Craiova și va participa  la evenimentul de semnare a contractului ”Revitalizarea și modernizarea aeronavelor IAR 99 Standard din dotarea MApN, în configurația IAR 99 SN”.

Programul mai include, începând cu ora 12.30 , participarea  la evenimentul prilejuit de inaugurarea tronsonului de conductă Craiova-Segarcea, în zona comunei Cârcea, județul Dolj, aferent etapei I din conducta de transport  de gaze naturale Craiova-Segarcea-Calafat.

Ultimele stiri

UE cere intensificarea vaccinărilor, testărilor și combaterea pandemiei

Comisia Europeană îndeamnă statele membre să intensifice campania de vaccinare, să recomande în continuare respectarea distanțării fizice și abținerea...

Mai multe articole din aceeasi categorie