Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Madalina Ghenea, urmarita de ghinion in minivacanta de 1 Mai! Vezi unde a ales celebra olteanca sa se distreze si ce i s-a intamplat cand a ajuns acolo!

Mădălina Ghenea a avut parte de o vacanţă cu peripeţii. Celebrul fotomodel a ajuns la spital după ce şi-a luxat piciorul. Ghenea a vrut să petreacă 1 mai în Austria, la schi, dar aventura ei s-a încheiat cu o accidentare teribilă, informează B1 TV. 

Mădălina Ghenea a vrut să iasă din tipare şi a preferat să meargă la schi de 1 mai, nu la mare. A ales o staţiune montană din Austria, unde a vrut să-şi petreacă minivacanța alături de prietenii ei de suflet.

Celebrul fotomodel nu se aștepta, însă, să aibă parte de o vacanță cu peripeții. După mai multe coborâri, vedeta a ajuns de urgenţă la spital. Ghenea şi-a luxat piciorul şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Doctorii i-au imobilizat piciorul şi i-au recomandat repaus.

Vedeta își petrece, în continuare, vacanța în Austria, dar medicii i-au atras atenţia că nu are voie să mai meargă pe pârtie. Aşa că Mădălina va fi nevoită să se mulţumească doar cu peisajele superbe din Alpii austrieci.

Foto: Instagram

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of