joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Magie la Galeriile Lafayette din Paris: Moș Crăciun într-un sat cosmic, iluminat de Aurora boreală!

Galeriile Lafayette din Paris dau lovitura în acest an cu o poveste extraordinară, pentru copii și părinți. Au imaginat un joc numit  „1,2,3, CRĂCIUN!”, un amestec de veselie, magie și aventură plasate în inima unui sat cosmic iluminat de Aurora boreală. Toate jucăriile emblematice ale Galeriilor Lafayette descoperă întâmplător o uşă care duce la Polul Nord… Ajunși în satul preferat al tuturor copiilor, micuții sunt întâmpinați de Moș Crăciun și de spiridușii care pregătesc cadourile. Păpuși, ursuleți, roboți, supereroi, jucării reciclate și invenții ciudate și futuriste sunt acolo și organizează jocul lor preferat: 1,2,3, Crăciunul!

În jurul bradului mare din piața centrală, jucăriile pun muzica și: 1, punem o ghirlandă, 2, atârnăm decorațiuni de toate culorile, 3 aruncăm sclipici… și… CRĂCIUN!

Pentru a profita la maxim de panorama magazinelor, celebra punte de sticlă oferă vizitatorilor vederi incredibile. În plus, copiii și adulții pot dansa aici zilnic alături de personajele preferate Disney.

La fiecare 30 de minute, luminile se sting pentru a face loc unei animații sonore și luminoase în timpul căreia jucăriile prind viață, ca prin farmec…

Vitrinele de Crăciun sunt realizate de cei mai talentați membri ai echipelor Galeriilor Lafayette și ale atelierului Bournillat, înfățișând povestea 1, 2, 3, Crăciun!, într-un univers suprarealist și vintage. Fiecare dintre tablouri spune o etapă a aventurii, de la Trezirea Jucăriilor la Sania lui Moș Crăciun, inclusiv Sărbătoarea Jucăriilor sau Corul de Crăciun. O invitație plină de bucurie la petrecere pentru familii!

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie