duminică, ianuarie 17, 2021
-6.1 C
Craiova

Mama primarului Slatinei, ministru al justitiei! Cum a ajuns in aceasta ipostaza si cat dureaza mandatul!

Potrivit unor surse din Ministerul Justiţiei, Tudorel Toader și-a desemnat un înlocuitor pentru ultimele trei zile lucrătoare din acest an, iar acesta ar fi judecătoarea Mariana Moț, secretar de stat, mama primarului Slatinei, Emil Moț.

În contextul în care ministrul Justiției urma să se întoarcă la serviciu din minivacanța de Crăciun și să anunțe dacă propune sau nu revocarea șefei DNA, decizia acestuia de a nu mai veni la serviciu este una cu semnificații importante.

Înlocuitorul desemnat de Toader ar fi, potrivit unor surse, nimeni altul decât judecătoarea Mariana Moț, secretar de stat, mama primarului Slatinei, Emil Moț.

Judecătoarea Sofia Mariana Moț a activat la Secția a II-a Civilă din cadrul Curții de Apel Craiova, înainte de a fi detașată ca secretat de stat la Ministerul Justiției, în luna ianuarie a acestui an. În responsabilitatea funcției sale intră relația Ministerului Justiției cu Parlamentul. În iunie, numele ei a fost vehiculat printre cele ale persoanelor despre care se spunea că ar putea să îi urmeze lui Tudorel Toader la conducerea Ministerului Justiției.

Sursa: Olt Alert

Foto: Agerpres

Ultimele stiri

Zbor direct Craiova – Sharm el Sheikh, cu charter, de Paște

O veste bună pentru cei care vor să petreaca vacanța de Paște în celebra destinație Sharm El Sheikh din...

Mai multe articole din aceeasi categorie