vineri, iulie 1, 2022
27.3 C
Craiova

Manager de turism din Slatina: „E nevoie de restart. Acum privim doar înainte!”

Managerul agenției de turism Business Trip din Slatina, Radu Voinea, a explicat, la emisiunea „Rațional” de la Euro Oltenia Info, că situația din turismul românesc este dramatică, dar dă semne de revenire. Concret, el a spus că este cea mai gravă criză prin care a trecut industria hospitalieră din România în ultima sută de ani.

„Am lucrat, de la începutul lunii martie, aproape numai pe anulări, rambursări, reprogramări. Sunt mai multe aspecte: nu s-a mai încasat nimic, am rambursat, iar munca noastră a fost dublată. Am muncit mai mult pe bani mai puțini”, spune Radu Voinea, care a mărturisit că în aceste luni au fost lecții pe care cu toții le-am învățat, întrucât nimeni nu se aștepta la o asemenea criză.

Mesaj optimist

El e însă optimist și spune că ce a fost mai greu a trecut. „Acum privim doar înainte, oamenii trebuie să își recapete încrederea. Este nevoie de restart”. De altfel, românii au început să meargă din nou în vacanțe și fac rezervări. Ce-i drept, cele mai multe în România și la vecinii bulgari.

„Oricum la noi se respectă mai mult regulile decât în alte țări. Mi-au spus prieteni sau clienți că în Bulgaria și Grecia nu se poartă mască și nu stau doar patru persoane la masă, ca la noi. Cu toate acestea, la noi sunt foarte multe cazuri”, a mai spus Radu Voinea în emisiunea găzduită de Remus Iordache.

„Eu sper ca într-o lună restricțiile să fie mai mici, pentru că dacă nu avem restricții, lucrurile încep să se îndrepte”, a mai punctat managerul Business Trip.

Emisiunea pe larg o veți putea urmări miercuri, 12 august, pe site-ul euroolteniainfo.com și pe pagina de facebook a site-ului nostru.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie