Manele, ultima “smecherie” in in politica! Guta Magnificul s-a lepadat de Basescu si canta cu foc pentru PSD si Dragnea! Din pacate pentru social-democrati si manelist, niste “rauvoitori” au blocat clipul pe net!

Nicolae Guta Magnificul, cum se autointituleaza, revine in forta in politica! Daca in urma cu mai multi ani canta cu of si jale pentru Basescu si PDL, acum interpretul a schimbat latura politica si a trecut de partea lui Dragnea si PSD. Criticat si ironizat pe net, Guta a avut imediat o reactie: “Mai facem şi dedicaţii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!“, a spus manelistul, lasand sa se nteleaga ca nu a fost platit pentru melodie.

Unii psd-isti sunt indragostiti de melodie, altii stramba din nas!

Întebaţi cum comentează cântectul lui Nicolae Guţă, unii lideri PSD au reacţionat extrem de ofensiv, încercând să-i facă părtaşi pe jurnalişţi, pe motiv că “tuturor ne plac manelele”. “Şi dacă era de Strauss era mai bună sau ce?! Haideţi să nu mai fim ipocriţi acum că nu ascultăm manele, să fim serioşi” a afirmat deputatul PSD Adrian Solomon. 

Acelaşi ton l-a avut şi Cătălin Rădulescu “Mitralieră”. “Nu mă faceţi să fiu răutacios, ştiu că sunteti manelişti şi voi (adresându-se jurnaliştilorn – N.R.). Maneuaua e foarte bună, clipul este e extraordinar de frumos. ne place maxim.”

Alţi polticieni PSD, cu altă cultură şi educaţie, au  încercat să se disocieze de cântecul dedicat de Nicolae Guţă lui Liviu Dragnea.

Pentru manelist însă, lucrurile nu stau deloc bine. Numeroşi fani s-au declarat revoltaţi de gestul lui Nicolae Guţă, iar videoclipul are de peste 20 de ori mai multe reacţii negative decât pozitive.

Videoclipul a fost blocat de organizatorii Neversea!

Din pacate pentru Dragnea, PSD si Guta, videoclipul a fost blocat pe net din cauza unei reclamatii a organizatorilor Neversea. Acestia s-au aratat indignati ca in clipul manelei sunt folosite fara aprobare imagini de cunoscutul festival.

Astfel, ceea ce PSD si Guta visau sa devina un adevarat hit electoral a murit inainte sa se nasca!

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu