sâmbătă, aprilie 17, 2021
2.2 C
Craiova

Maraton artistic, la Târgu Jiu! Filme, concerte și spectacole de teatru

Primăria Târgu Jiu a pregătit pentru această lună mai multe evenimente culturale ce vor avea loc în aer liber.
În data de 13 august are loc recitalul susținut de Orchestra de Camera Lyra Gorjului, condusă de dirijorul Mircea Suchici și violonista Meda Stanciu. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vara „Nelu Dumitru”, începând cu ora 19:00.
Tot aici, în zilele de 18 și 19 august vor fi o serie de proiecții de filme documentare sub egida Brâncuși Film Festival, timp de 3 ore, începând cu ora 19:00.
De asemenea, Teatrul de Vară va fi gazda unui recital susținut de Quartet Hypnotique – „Summer Music Violins”, în data de 20 august, ora 19:00.

Pe 27 august, de la ora 20:00, este Seară Folk – Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dan Vană, Adi Beznă și Cătălin Stepa vor cânta în Parcul Coloanei Infinitului. Pentru organizarea acestui eveniment s-au implicat Direcția de Evenimente și Teatrul Dramatic”Elvira Godeanu”.
Lyra Gorjului va mai susține un recital, alături de chitaristul Bogdan Mihăilescu, la Teatrul de Vara, în data de 20 august, de la ora 19:00.
La toate aceste evenimente intrarea este liberă, dar cu rezervare la numărul de telefon 0253223261 sau la sediul CNIPT din strada Crișan nr. 3.
Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” a pregătit o serie de spectacole ce vor fi prezentate în weekendurile acestei luni la Teatrul de Vară: Mary Poppins, Îndrăgostiții din Ancona, Prostia omenească, Soacra cu trei nurori, Dacă dragoste nu e…, RE GĂSIRE.
De asemenea, această instituție va pregăti un concert Ada Milea & Bobo Burlăcianu, în data de 16 august în Parcul Coloanei Infinitului, de la ora 20:30.
În data de 28 august, la Teatrul de Vară are loc un spectacol stand-up comedy, începând cu ora 21:00.

Ultimele stiri

Ajutor de stat pentru viticultori: 500 de euro pe hectar

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu (PSD Olt), a anunțat că a fost aprobată în plen...

Mai multe articole din aceeasi categorie