joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Maratonul vaccinării, pe stadionul „Ion Oblemenco”, între 10 și 17 mai

Locuitorii județului Dolj sunt încurajați să se vaccineze în număr cât mai mare. Autoritățile au decis să organizeze în acest scop un maraton, pe modelul celui de la Timișoara.

„IA-ȚI REVANȘA! VACCINEAZĂ-TE!”

Doljul câștigă MARATONUL VACCINĂRII pe stadionul “Ion Oblemenco”! Vino între 10 și 17 mai 2021 pe arena emblemă a Olteniei, vaccinează-te și ia-ți revanșa!

Doljenii sunt invitați să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei DOAR cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului “Ion Oblemenco”. Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toți locuitorii județului Dolj și nu numai sunt așteptați să se vaccineze cu #dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înființate.

Campania “Ia-ți revanșa! Vaccinează-te!” este un parteneriat între Instituția Prefectului – Județul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Județean Dolj, Direcția de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, Universitatea din Craiova, Societatea Națională de Medicină de Familie și Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie