luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Marcel Ciolacu: „Dacă rectificarea face diferențe între primari, vom ieși în stradă!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că va face miting în Piața Victoriei dacă rectificarea bugetară anunțată de Guvern va favoriza aleșii locali ai PNL în detrimental celor social-democrați. El a criticat din nou campania de vaccinare și miza Congresului PNL.

„Vom vedea ce se va intampla si la rectificare, sper ca nu se vor face diferente intre partidele din care sunt alesii locali, iar daca se vor face, sigur vom iesi in Piata Victoriei. Veti vedea ca nu vor mai suporta romanii toata aceasta batjocura si acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Citu ar trebui sa cheme si alesii locali ai celui mai mare partid politic din Romania, care are si cei mai multi primari

Avem si esecul vaccinarii. Suntem penultimul stat european, ne prinde valul 4 cu 30% vaccinati, iar acum cica Biserica e de vina, nu ei ca nu sunt credibili si nu au niciun plan. Nu au nicio retinere, trec cu buldozerul peste noi, nu explica nimic, sunt peste 50 de miliarde imprumutate, nimeni nu stie unde sunt, iar acum, cu aceasta datorie imensa, totul va fi blocat. Veti vedea ca la anul va veni si FMI, vor fi si taieri, normal.

Ei se lauda cu cresterea economica, dar e normal, dupa descresterea din pandemie. E o bataie de joc, avem milioane de teste care nu mai sunt bune, ca sunt raportate la alta tulpina. Este un jaf ca la Unifarm, vom merge la DNA pentru a cere sa aflam si noi cat am stat in casa cine a furat si cine s-a imbogatit.

Marcel Ciolacu a dezvăluit că se aşteaptă ca anul viitor România să fie vizitată de o delegaţie a FMI, urmând ca în ţara noastră să fie impuse mai multe măsuri pentru acoperirea datoriei imense acumulate de guvernele Orban şi Cîţu.

Toate aceste angajamente europene ar trebui sa se vada in nivelul de trai. E exclus ca anul acesta sa prindem vreun ban din PNRR, deja si liderii coalitiei anunta asta. Vom fi rusinea Europei, in ultimele 5 state cu PNRR aprobat. Sunt zeci de pagini de intrebari, sunt reforme aberantre, dar nu se mai vorbeste decat de congrese”, a spus Ciolacu în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România Tv.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie