Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Marcel Puscas va fi noul presedinte al Craiovei lui Mititelu! Fostul stelist, cuvinte magulitoare la adresa noului sau patron!

FC U Craiova va avea un presedinte de top! Patronul Adrian Mititelu a anuntat ca s-a inteles cu Marcel Puscas, fost presedinte al Stelei in perioada cand ros-albastrii au cucerit doua titluri de campioana in anii 90. Un alt nume cunoscut se va alatura echipei din seria a 3-a a Ligii a 3-a: antrenorul Nicolo Napoli, care a mai antrenat Craiova de mai multe ori.

“Mititelu a suferit suficient! Merita tot ce este mai bun!”

Puscas a precizat pentru Gazeta Sporturilor motivele care l-au facut sa renunte la decizia de a retrage definitiv din fotbal in urma infrangerii la presedintia FRF si de a prelua un club de fotbal ca presedinte. “M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club. Sunt patroni care nu ar fi acceptat să treacă prin ce a trecut el în tot acești ani”

Fostul fotbalist al Stelei  a adaugat ca nu s eteme ca va intra in conflict cu Mititlu, asa cum au facut-o multi alti oficiali inaintea lui. “Nu voi intra in niciun conflict! Imi cunosc potențialul. Domnul Mititelu nu este cel mai mare «Bau Bau» din fotbalul românesc. Sunt mulți conducători, președinți, care nu au făcut nimic pentru fotbal și totuși sunt priviți mai bine decât dânsul”, a spus Marcel Puscas.

Mesaj pentru Peluza Sud 97!

Puscas a avut doar cuvinte de lauda despre viitorul antrenor al Craiovei, Nicolo Napoli. “Este un antrenor excelent. A fost mereu un prieten al formației și acum și-a dovedit încă o dată caracterul, acceptând postul într-o situație dificilă. Trebuie să strângem rândurile, toți cei care iubim Universitatea, și să îndeplinim obiectivele acestui sezon”, a declarat Puscas.

Oficialul nu a incheiat fara a transmite un mesaj fanilor in legatura cu existenta si celelalte echipe a Craiovei: “Nu m-aș fi dus la altă Craiova. Cred că e un răspuns suficient. Nu vreau să intru în alte polemici. Cu fanii din Peluza Sud 97 am o relație corectă, una normală”.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of