marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

Mario Iorgulescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.  În acest dosar el este acuzat că a sechestrat şi bătut, împreună cu alte persoane, un bărbat. Motivul a fost că persoana respectivă nu i-ar fi înapoiat o sumă de bani pe care i-o datora.

„În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv şi arestul la domiciliu pe perioada 15.IX.2016 – 6.I.2017, inclusiv. II. (…) Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ”, se arată în minuta deciziei, citată de Agerpres.

De asemenea, acesta este obligat şi la plata a 15.000 de lei cheltuieli judiciare.

În acelaşi dosar, au fost condamnate alte patru persoane la pedepse cuprinse între 4 ani şi şase luni şi 1 an de închisoare.

Mario Iorgulescu este judecat într-un alt dosar, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat că, în septembrie 2019, a produs un grav accident auto, fiind sub influenţa alcoolului şi după ce a consumat cocaină.

În prezent, el se află în Italia, de unde autorităţile române încearcă să îl extrădeze, ca pe mulți alți români certați cu legea, de altfel. Aceștia stau însă acolo fără griji de ani buni, sfidând justiția română. Pe 15 mai 2020 a fost emis, în acest caz, un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Mario Iorgulescu.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie