Mark Gitenstein, fostul ambasador SUA la Bucuresti, continua in Romania! El a fost reales in Comitetul Reprezentantilor Actionarilor Fondului Proprietatea!

Fostul ambasador al Statelor Unite la București, Mark Gitenstein, a fost numit în poziția de membru al Comitetului Reprezentanţilor Acţionarilor pentru o perioadă de trei ani, ca urmare a expirării mandatului său actual, se arată un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pe data de 4 septembrie a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Fondului Proprietatea, şedinţa fiind prezidată de către Johan Meyer, în calitate de reprezentant permanent al Franklin Templeton International Services, administratorul unic al FP.

”În urma acestei adunări, acţionarii Fondului au decis următoarele: numirea lui Mark Henry Gitenstein în calitate de membru al Comitetului Reprezentanţilor, ca urmare a expirării mandatului său actual. Mandatul este valabil pentru o perioadă de trei ani şi îşi va produce efectele începând cu 29 septembrie 2019, sub rezerva acceptării mandatului de către membrul nou numit”, informează Fondul Proprietatea.

Mark H. Gitenstein a fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România din 2009 până în data de 14 decembrie 2012.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu