luni, iunie 24, 2024
23.4 C
Craiova

„Marş afară din guvern nenorocitule!” Băsescu îl desființează pe Vela

„Marş afară din guvern nenorocitule!”. Așa își începe o postare pe Facebook fostul președinte al României, Traian Băsescu. Acesta îl desființează practic pe ministrul afacerilor interne pentru înțelegerea încheiată cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române legată de sărbătorile de Paști.

Traian Băsescu îl atacă și pe Victor Ponta.

„Încet, dar sigur, ministrul de interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe “curajosul” Ponta, cel care cu deplină lașitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte și s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi… Acum, Ponta este pe toate televiziunile dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit”, scrie Băsescu.

Fostul președinte îl acuză pe Marcel Vela de demagogie.

„O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela, nu mai predidește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului.”

Băsescu critică decizia autorităților de a face teste puține. El spune că în realitatea mor mult mai multe persoane în vârstă. Aceștia se sting în casele lor, fără să știe că ar fi infectați cu COVID-19. „Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie.”

„Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale.”

Traian Băsescu

Traian Băsescu contestă cifrele oficiale ale pandemiei. El spune că „propaganda iohanisto-liberală” prezintă numărul relativ mic de cazuri și se laudă cu acest „succes”. În realitate, sunt mult mai multe decese care nu apar în statistici.

„Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila.”

Traian Băsescu

Acuzațiile fostului președinte al României nu se opresc aici.

Traian Băsescu spune despre Marcel Vela că „licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare.”

Postarea lui Băsescu se încheie cu un Post-Scriptum dedicat liderilor sindicali din poliție. El îi acuză că acum „stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie.”

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie