VIDEO. Mașinile de Poliție difuzează Imnul României

Ministrul de Interne a decis, prin Ordin, ca autospecialele ministerului – Poliție, Poliție de Frontieră și Jandarmerie – să difuzeze Imnul României.

Potrivit documentului semnat de Marcel Vela, „Deșteaptă-te, române” va fi auzit în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 17.00 și 21.00, din mașinile aflate în patrulare.

Prima reacție a și venit, din partea liderului Pro România, Victor Ponta:

„Asta este solutia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Sa ne cante masinilie MAI imnul? Urmeaza slujbe pe strada ? Dvs ce opinie aveti?

In timp ce ascultam imnul la masinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat in tara peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania 😱! Care au plecat acasa – ca nu mai sunt locuri in carantina!”, a scris, revoltat Ponta.

Azi, prima zi de difuzare

În toate județele și în Capitală, cei care se aflau în patrulare în mașinile Poliției au respectat ordinul și au dat drumul la imn.

După ce Ministerul de Interne a postat pe pagina sa de Facebook acest video, comentariile românilor au început să curgă.

Mai bine difuzați numărul de infectați!

„Nu va suparati, dar mi se pare o idee lipsita de sens.
Propun in schimb sa se difuzeze numarul de infectati la nivel mondial, numarul de decese si ca vom ajunge si noi precum Italia sau Spania daca nu respectam regulile de carantina (in multe zone sunt batrani cu zecile, iesiti inafara intervalului 11-13, ce se ingramadesc pentru diferite lucruri ca si cum restrictiile nu sunt si pentru ei)”, a scris un tânăr.

„Mai eficient este să rechemați la datorie pe cei pensionați la 40 de ani și să se elimine Pensiile speciale de către stat pentru a nu mai plăti banii aiurea ca miliardele de euro economisită se pot construi fabrici de măști de mănuși de izolete”, a scris altcineva, iar o altă postare spune: „Mai fac de astea numai ăia din Coreea de nord…ce să zic, sunteți plini de “idei bune”.

Articole asemanatoare