Medaliile si jandarmerita! Slatineanca Simona Floricel a castigat doua medalii la Campionatul national de Atletism si Cros al MAI!

Campionatul National de Atletism si Cros al Ministerului Adiministratiei si Internelor s-a desfasurat in ultima saptamana, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti. Oltenia a avut o reprezentanta de top, slatineanca Simona Floricel, care a castigat argintul la probele de 800 de metri si 2.000 de metri.

fara a fo o sportiva profesionista, jandarmerita din Slatina s-a pregatitspecial pentru aceasta competitie, apeland si la serviciile unui antrenor cunoscut, Daniel Bărbuți de la CSM Slatina.

“Mi-am propus sa castig o medalie la aceasta competitie si sunt mai mult decat fericit ca am reusit acest lucru, ba chiar am obtinut doua medalii de argint. Sunt probe care necesita o pregatire speciala si, pot spune, ca in spatele celor doua medalii stau ore intregi de antrenament si sute de kilometri alergati. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa pbtin cele doua medalii”, a declarat Simona Floricel pentru OltTV.

Simona a precizat ca va continua sa participe la astfel de concursuri, ba chiar vrea sa treaca la un nou nivel. “Ma gandesc sa particip la Campionatele Nationale organizate de Federatia Romana de Atletsim Master. Ma bucur pentru ficare curs si voi continu pe acest drum”, a mai spus frumoasa jandarmerita din Slatina.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu