Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Meghan Markle a cazut in dizgratie! Ce motive le-a dat britanicilor incat acestia nu o mai simpatizeaza deloc!

Meghan Markle nu mai este deloc americanca draguta care cucerise toti britanicii. Sotia Printului Harry a reusit in doar cateva luni sa isi puna in cap mai toti britanicii prin gesturile pe care le-a facut. Ceea ce parea imposibil la inceput s-a nintamplat: Meghan a cazt in dizgratie in mai putin de un an!

Meghan Markle (37 de ani) a căzut în dizgraţie fiindcă e arogantă şi nu promovează numai produsele britanice. Asistenta personală a părăsit-o după numai şase luni. Soţia prinţului Harry (34 de ani) este despotică şi arogantă cu angajaţii de la Palatul Kensington.

Ducesa de Sussex rămâne americancă în privinţa gusturilor şi a stilului. În primul ei turneu regal a purtat 25 de ţinute străine şi numai 17 britanice. Nu s-a abţinut să poarte blugi şi bijuterii tradiţionale maori. Toate mărcile pe care le-a purtat s-au vândut apoi ca pâinea caldă. A avut şi alte momente de rebeliune. A purtat încălţăminte cu talpă lată, pe care Regina Elisabeta a II-a nu le suportă, şi genţi de umăr, în loc de poşetă, încălcând protocolul regal.

Meghan Markle a căzut în dizgraţie fiindcă a preferat pantofii fără toc şi chiar a mers cu picioarele goale, ceea ce nu se obişnuieşte în cazul femeilor din familia regală. Însă cel mai mult deranjează atitudinea ei generală. A şocat faptul că asistenta ei a demisionat după doar 6 luni, deşi un astfel de post e mult râvnit. Se zvoneşte că motivul ar fi că Meghan e despotică şi arogantă cu personalul de la Palatul Kensington.

Se spune că ar fi avut şi o dispută cu Regina Elisabeta a II-a, care a sfătuit-o să nu aleagă o anumită diademă la nuntă, iar Meghan ar fi fost obligată să cedeze. De asemenea, presa a aflat că într-una din zile prinţul Harry a explodat, strigând pe culoarele palatului : ”Ce vrea Meghan, Meghan obţine ”. Meghan Markle a căzut în dizgraţie, fiindcă nu se supune protocolului regal şi se poartă rău cu personalul de la palat.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of