Mesaje de la politicieni pentru Universitatea Craiova, după meciul de ieri

Universitatea Craiova este vicecampioana României, după ce a pierdut, aseară, în fața celor de la CFR Cluj, cu 1 la 3. Chiar dacă orice oltean spera să vadă titlul în Bănie, fotbaliștii au fost felicitați și încurajați.

Un mesaj special înainte de meci a venit însă de la Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci. Ea le-a transmis fotbaliștilor Universității câteva cuvinte ale tatălui său: „Vreau să văd că jucați râzând. Fotbalul este plăcere. Pe teren trebuie să te distrezi”.

După meci, mesajul clubului pentru suporteri a fost „povestea noastră continuă împreună”, după ce, la finalul de 1 la 3, au menționat pe pagina de Facebook: „Seară tristă”.

Fanii Universității au susținut echipa cu cuvinte frumoase, chiar și după meci, deși cu toții sperau la o minune pe „Oblemenco” și voiau titlul. „Indiferent de rezultat sunteti ai nostri si va iubim!”, au scris în momentul golului 3 marcat de clujeni.

„Vă mulțumim pentru fiecare gol!”

Ca niște adevărați suporteri, oltenii au transmis echipei, la câteva ore după meci:

„Sezonul s-a încheiat! Universitatea Craiova este vicecampioana Romaniei!
Va multumim pentru tot, baieti! Va multumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ati adus, pentru fiecare gol care ne-a facut sa strigam de fericire. Dupa un sezon lung care parea ca nu se mai termina putem spune ca suntem mandri de voi!
Hai Universitatea, hai Craiova
Campioana unei mari iubiri!💙”

Lia Olgulța Vasilescu: Ne-ați făcut să visăm frumos azi!

Candidat la Primărie din partea PSD, Lia Olguța Vasilescu anunța, înainte de confruntarea Universitatea Craiova – CFR Cluj, că trebuie să își pregătească doctorul, că urmează un meci de infarct cu titlul pe masa. La final, ea a scris pe pagina de Facebook:

„Craiova este vicecampioana Romaniei! Felicitari tuturor celor care ne-au facut sa visam frumos azi! Visul nostru nu se opreste aici… Tinem cu echipa noastra si la bine si la greu!”

Ministrul Sporturilor: Sunteți campionii inimilor noastre!

Nici ministrul liberal al Tineretului și Sporturilor, Ionuț Stroe, craiovean de altfel, nu a lăsat să treacă acest moment fără a transmite un mesaj.

„Sunt mândru de voi, Universitatea Craiova, de faptul că ați luptat până la ultimul meci, că ați crezut în voi.
A fost o ediție de campionat atipică, știu cât efort ați depus să reveniți în antrenamente, să vă intrați în formă cât mai repede, să jucați meciuri cu tribunele goale, fără susținerea celor care vă sunt alături.
Indiferent de rezultatul din această seară, sunteți campionii inimilor noastre, sunteți cei care ne fac de fiecare dată să visăm, sunteți “campioana unei mari iubiri”.
Luați atât ce a fost bun, cât și ceea ce a fost mai puțin bun în acest sezon și priviți cu încredere înainte, ne așteaptă o luptă nouă.
Indiferent de controverse, Craiova, toți oltenii și suporterii voștri din țară sunt cu voi!
Fiți o nouă “generație maxima” pentru Craiova, e timpul!”, a spus Stroe.

Articole asemanatoare