luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Mesajele învinșilor de la Târgu Jiu: regrete și acuze

Liberalul Marcel Romanescu a fost votat pentru un nou mandat la Primăria Târgu Jiu de 12.170 de alegători, obținând astfel 45,44 % din voturi. Pe locul doi s-a plasat, cu 28,18% Ciprian Florescu, de la PSD, urmat de Luminița Popescu, de la Pro România, cu 7,65 la sută.

Viorel Salvador Caragea, candidatul Partidului Ecologist la Primăria Târgu Jiu, și-a recunoscut înfrângerea în alegerile locale de duminică, după ce a obținut 1,4%.

După afișarea rezultatelor, toți candidații au transmis câte un mesaj.

„Nu ma impresioneaza comentariile cămătarilor, hoților, curvelor!”

Viorel Salvador Caragea a fost cel mai acid și a lansat acuzații la adresa organizatorilor:

„Vreau sa le multumesc totusi celor care au avut incredere in mine si in proiectele Partidului Ecologist Roman si ne-au acordat votul lor. Aceste alegeri atipice in care camatarii, hotii, interlopii au carat oameni la vot si au influentat alegerile, arata cu largul sprijin al fortelor de ordine o decadere grava a societatii noastre. Doar 1 din 3 targujieni a votat. Primarul a fost ales cu 1 din 10 voturi. Recunosc aceasta infrangere de etapa. Voi continua proiectul meu pentru dezvoltarea Targu-Jiului si cel mai important, voi continua sa arat toate neconformitatile si ilegalitatile!

P.S : Nu ma impresioneaza comentariile camatarilor, hotilor, curvelor si mai ales ale Georgeilor !

Alianta Romanestilor-Carciumaru este totusi in scadere cu 3000 de voturi fata de alegerile din 2017.

Multumesc inca o data tuturor celor care au participat la vot si le respect decizia. Sanatate tuturor”, a scris Caragea pe contul său de Facebook, în urmă cu scurt timp.

Ciprian Florescu: „Să fim sănătoși!”

Fostul prefect de Gorj, social-democratul Ciprian Florescu, a înțeles că oamenii au avut altă opțiune și a postat un mesaj din care reiese că a rămas cu un gust amar după înfrângere.

„Nu întotdeauna, ceea ce crezi că e bine pentru semeni, este și apreciat. Nu întotdeauna, ceea ce crezi că trebuie să faci, este pe gustul celor mulți. Vă mulțumesc tuturor celor ce ați înțeles ce îmi doream! Îi felicit pe cei care au reușit să convingă!

Tuturor, numai bine!

Dorința mea de azi? Să fim sănătoși și mai buni!”, le-a transmis Florescu celor care îl urmăresc în mediul online.

La rândul ei, candidata Pro România, Luminita Popescu, anunță că va continua lupta și că va rămâne conectată cu cei care i-au dat votul.

„Lupta noastră pentru normalitate nu se oprește aici!

Eu, împreună cu voi, cu voi cei care m-ați votat, luptăm pentru principii, pentru respectarea valorilor familiei, credinței și a unei vieți demne. Noi, cei care nu avem interese, ci doar principii, nu putem fi învinși niciodată.

De acum suntem mulți și vom fi din ce in ce mai mulți. Rezultatul pe care l-am obținut împreună mă responsabilizează și mă obligă să nu abandonez.

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați crezut în mine, m-ați susținut și votat și vă asigur că nu voi negocia nimic fără să vă consult.

Aștept în continuare mesajele voastre, sunt și rămân pe mai departe a voastră, aceeași, Luminița!”

Iulian Popescu a pierdut Consiliul Județean

Candidatul liberal la Consiliul Județean Gorj, Iulian Popescu, l-a felicitat pe Cosmin Popescu pentru reușită.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această perioadă. Felicitări câștigătorilor!

Este un rezultat și o stare de fapt în județ despre care trebuie să mai vorbim”, a spus liberalul. Acesta e posibil să rămână în echipa de la PNL Gorj, dar nu se știe deocamdată pe ce poziție. Liderul liberal pe județ, Dan Vîlceanu, a transmis de asemenea un mesaj la finalul alegerilor.

Dan Vîlceanu: Simt un regret pentru pierderea unor primării

„O echipă mai puternică

Alegerile locale au trecut și sunt câteva concluzii pe care le pot trage după această perioadă de campanie.  Iulian Popescu este un om extraordinar și ar fi extraordinar pentru Partidul Național Liberal și pentru județul Gorj ca el să rămână în politică. Iulian Popescu este un câștig evident pentru viața publică din județul nostru.

Alături de Iulian Popescu, PNL Gorj a mai susținut pe lista de consilieri județeni și alți oameni noi intrați în partid, de o calitate incontestabilă și morală cum sunt: chirurgul Claudiu Soare, cadrul didactic Dana Constantinescu, arhitectul Alex Hortopan, dar și tineri antreprenori cum sunt Mihai Olaru, Ionel Burtea sau Iani Gârbaciu.

Un alt câștig al PNL Gorj in aceasta perioadă este echipa TNL Gorj, de asemenea tineri de o calitate excepțională care au reușit să se impună în partid și au obținut mai multe locuri pe lista de consiliu județean.

Le mulțumesc mult tuturor colegilor din organizațiile PNL Gorj, din Biroul Permanent Județean pentru implicare și lui Ion Iordache pentru angajamentul și aportul important.

Îi felicit pe învingătorii din aceste alegeri!

Simt un regret pentru pierderea unor primării și le transmit colegilor care nu au reușit recâștigarea mandatelor de primar că îi apreciem și îmi doresc să rămânem împreună și să ne luam revanșa la alegerile următoare.

Cred în continuare că Iulian Popescu ar fi fost un președinte mai bun decât Cosmin Popescu, dar îmi doresc, pentru binele locuitorilor din Gorj, ca acesta din urmă să aibă un mandat care să mă contrazică.

PNL Gorj a finalizat această campanie cu o echipa mai puternică și mai unită și acest lucru se va observa in următoarele campanii”, a fost mesajul lui Vîlceanu.

Cosmin Popescu (PSD), care a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, a transmis scurt și la obiect: Vă mulțumesc pentru încredere! El a obținut 65.688 de voturi iar Iulian Popescu 46.584 de voturi.

Ultimele stiri

Bogdan Aurescu participă azi la reuniunea miniștrilor de Externe ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa astăzi, la Bruxelles, la reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre UE. Pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie