luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Mihai Neamțu o desființează pe Alina Gorghiu: „O figură expirată”

Candidatul PMP la Camera Deputaților la Timișoara, Mihai Neamțu, a lansat un atac dur la adresa Adinei Gorghiu, pe care PNL a pus-o pe lista de candidați de la Timiș.

„Doamna Alina Gorghiu, eleva nu-prea-cuminte a profesorului Tudorel Toader, ar vrea ca timișorenii să-i mai dea un mandat de parlamentar. Ce a făcut doamna senator PNL Alina Gorghiu pentru Timișoara în ultimii patru ani? Dar pentru România?

Răspuns scurt: nimic.

Răspuns detaliat: absolut nimic.

A fost unul dintre numeroșii parlamentari care au moțăit prin Legislativ pe un frumos salariu de 3.000 de euro pe lună.

Premierul Ludovic Orban își bate joc de timișoreni când le cere să voteze din nou această creație a pesedistului Tudorel Toader (cu care și-a dat doctoratul) și a infractorului Bogdan Olteanu, cu care a fost tovarășă de zburdălnicii useliste. Prietenă bună cu Liviu Dragnea, doamna Gorghiu, fost președinte al PNL, a contribuit masiv, prin deciziile ei…lipsite de înțelepciune, ca să mă exprim politicos…la victoria din 2016 a PSD.

Timișoara, oraș al revoluției și simbol al schimbării, merită mai mult decât această figură expirată, simbol al compromisurilor otrăvite”, scrie Mihai Neamțu.

Lista PNL la Timiș

Liberalii din Timiș au depus listele cu candidații pentru viitorul Parlament și justifică prezența Alinei Gorghiu pe primul loc la Senat prin faptul că e „cel mai activ parlamentar de Timiș, cu peste 80 de inițiative legislative”. 

Camera DeputațilorMarilen Pirtea (deputat, rector UVT), Ben Oni Ardelean (deputat), Cosmin Șandru (președinte TNL Timiș), Claudiu Chira (vicepreședinte TNL), Ciprian Bogdan (consilier județean), Sorin Supuran (liberal cu vechime, scos din peisaj de Nicolae Robu), Elena Samoilă (președinte organizația de seniori) și Samuel Lupulescu (fost primar Fârdea).

SenatAlina Gorghiu (senator), Ionuț Gaiță (om de afaceri, președintele CA de la Horticultura), Mihai Bojin (consilier județean) și Sorina Ciurlea (președinte organizația de femei).

Presa locală îl critică pe Mihai Neamțu

Cel care o atacă pe Alina Gorghiu este el însuși atacat de presa locală. Jurnaliștii din Timișoara spun despre Mihai Neamțu că nu cunoaște nici măcar orașele din județ.

„Partidul Mișcarea Populară a decis că pentru Timișoara și Timiș ar fi mai bine să pună cap de listă la alegerile parlamentare un om care nu are nicio treabă cu orașul sau județul nostru: Mihai Neamțu. Probabil domnia să nu știe nici măcar numele orașelor din județul Timiș. Deși experimentele aducerii ”străinilor” pentru a candida pe listele parlamentarilor de Timiș a cunoscut un eșec imens, Alina Gorghiu (PNL), Pavel Popescu (PNL), Nicolae Fălcoi (USR) și Cătălin Drulă (USR), actuali parlamentari de Timiș care nu sunt din acest județ și în ultimii patru ani cât au reprezentat județul Timiș au eșuat în a face sau ajuta în vreun fel județul nostru, în 2020 PMP insistă în a aduce de la centru un om care .. să ne reprezinte în Parlamentul României. Cum poate face asta necunoscând județul și neavând legătură cu el, doar cei din conducerea Partidului Mișcarea Populară pot ști !?”, relatează site-ul de știri orașultimisoara.ro.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie