Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Mihai Tudose nu uita, nu iarta si il distruge pe Dragnea: “Avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul!”

Prospat demisionar din PSD si proaspat inscris in ProRomania, partidul lui Victor Ponta, fostul premier Mihai Tudose a inceput o ofensiva totala la adresa lui Liviu Dragnea. Tudose l-a atacat dur pe seful PSD, ironizandu-l ca pe un copil de clasa I. Fostul prmier dezvaluie ca nu sunt bani in bugetul pe 2019, aceasta fiind cauza pentru care se tot amana aprobarea lui.

”O nouă zi fără buget, avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul”, a declarat, miercuri, fostul premier Mihai Tudose, conform news.ro. Liviu Dragnea declarase ca va propune micsorarea bugetelor serviciilor secrete si alocarea respectivilor bani pentru a oferi vitamina D copiilor din scoli.

Întrebat de ce consideră că se amână adoptarea bugetului, Tudose a spus: ”V-am mai spus şi o repet: Nu sunt bani! Este o himeră. Orice lună care trece funcţionează pe bugetul de anul trecut, adică mult mai scăzut decât este necesar, şi salvează cheltuielile de anul acesta. Uitaţi-vă la mult invocatele creşteri şi investiţii, că sunt himere, sunt credite de angajament”.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of